Telemetrie și Sisteme de Plată

De ce să alegi Telemetrie și Sisteme de Plată de la Euro Vending?

Pe Euro-Vending.ro găsiți soluția perfectă adaptată nevoilor dvs. Fie că alegeți automate cafea to go, automate băuturi calde sau vitrine snack și băuturi reci, oferim concepte diverse pentru fiecare tip de afacere și preferință individuală.

Mai mult, beneficiați de telemetrie constantă, în vederea monitorizării în timp real a erorilor de funcționare a automatelor de vending, precum și a evoluției vânzărilor. Sistemele de telemetrie permit monitorizarea în timp real și contribuie la reducerea timpului de nefuncționare a automatelor, minimizând astfel, situațiile în care lipsesc produse fără o justificare adecvată. Sistemele noastre sunt complet personalizabile, cu un layout flexibil și ușor de configurat, adaptate la nevoile fiecărui client. Configurația modulară a automatelor de vending permite multiple combinații și aranjamente de produse.

Automatele noastre de vending sunt proiectate cu un accent deosebit pe sustenabilitate, având un consum redus de energie, ce variază în funcție de nivelul de utilizare, temperatura din mediul ambiental unde sunt plasate sau gradul de umiditate.

La Euro-Vending.ro, eficiența și responsabilitatea față de mediu se regăsesc într-o soluție modernă de plată și telemetrie.

Ai nevoie de consultanță?

Te ajutăm cu toate detaliile de care ai nevoie.

Scroll to Top